Cercetare dezvoltare in IT&C

Cu o experienta vasta in consultanta si expertiza in accesarea fondurilor nerambursabile, echipa Forum Proiect Invest se recomanda prin atentia deosebita, seriozitatea si ambitia cu care trateaza fiecare proiect. Pentru noi, este foarte important ca toti clientii sa fie multumiti de serviciile noastre, sa aiba rezultatele mult dorite la final.

Unul dintre domeniile care s-a dezvoltat foarte mult in ultima perioada este domeniul tehnologiei. In ultimii ani, au aparut tot mai multe modalitati si oportunitati prin care antreprenorii cu idei interesante in special pe zona de tehnologie isi pot transforma proiectele in afaceri, prin accesarea de fonduri europene sau chiar prin programele puse la dispozitie de stat. Foarte multe start-up-uri au avut succes pornind cu idei marete sustinute de organizatii publice sau chiar private.

Indiferent ca ai o microintreprindere, un ONG, o societate care se ocupa de cercetare, o firma mica sau mijlocie (IMM-uri), exista posibilitati enorme ca sa iti dezvolti si mai mult business-ul cu ajutorul fondurilor nerambursabile. Zonele de interes in domeniul IT&C sunt numeroase tinand cont ca activitatea zilnica este controlata de numeroase software-uri si programe tehnologice. Oamenii au inteles necesitatea tehnologiei in viata de zi cu zi, tocmai de aceea si nevoia institutiilor publice si private de a investi in cercetarea si dezvoltarea acestor arii.

- Metodologie