Proiectare

consultanta fonduri europene

Din 2007 firma noastra va ofera servicii complete de proiectare pentru constructii civile, industriale, agricole si edilitare. Rolul unei echipe de proiectare este de a oferi solutii eficiente pentru optimizarea spatiilor constructiilor, mentinand echilibrul aspectului exterior. Arhitectul care preia un proiect se va ocupa de tot ce tine de simplificarea lucrarilor de executie, performanta constructiei, lucru reflectat si in reducerea cheltuielilor pe materiale, dar si pe termen lung, in utilizarea resurselor (energie electrica, apa, gaze naturale).

De-a lungul anilor am avut ocazia sa proiectam aproape toate tipurile de constructii. De aceea va putem indeplini cele mai exigente cerinte de calitate si profesionalism.

Va oferim servicii complete de arhitectură şi proiectare pentru investiţii private și publice, inclusiv documentaţii tehnice specifice proiectelor realizate cu ajutorul fondurilor nerambursabile.

Va oferim soluții integrate la cheie pentru investiţii finanţate prin fonduri nerambursabile: beneficiaţi de un pachet complet de servicii de proiectare şi de consultanţă în fonduri nerambursabile consultanta inainte de executie, in timpul executie si lucrari.

Serviciile noastre se adresează atât mediului privat cât și autorităților și instituțiilor publice.

Forum Proiect Invest ofera soluții complete pentru construcții noi, dar și pentru extinderi, reabilitări și modernizare clădiri existente.

Un aspect important pe care clientii trebuie sa il retina este faptul ca in aceste proiecte, succesul este garantat de colaborarea si efectuarea lucrarilor cu o singura companie. De aceea, Forum Proiect Invest promoveaza conceptul de responsabilitate centralizata – o singura echipa din cadrul unei singure firme este responsabila de serviciile de proiectare si consultanta.

Echipa de proiectanti a firmei Forum Proiect Invest se ocupa de cele mai diverse proiecte de constructii si serviciile conexe acestor proiecte.

Tipuri de lucrari pentru care oferim servicii de proiectare:

Constructii Civile, Industriale si edilitare (Drumuri; Alimentari cu Apa; Canalizari)

  • Documentatii tehnice pentru obtinerea Certificatului de Urbanism, (C.U.)
  • Documentatii Tehnice pentru Autorizatie de Construire, (D.T.A.C.)
  • Documentatii Tehnice pentru Autorizatie de Desfiintare(Demolare), (D.T.A.D.)
  • Documentatii Tehnice pentru Obtinerea Avizelor
  • D.A.L.I.
  • Studii de fezabilitate
  • Proiecte tehnice si detalii de executie

Ce trebuie sa stie clientii inainte de a solicita serviciile de proiectare-arhitecturala?

Indiferent ca stie deja ce isi doreste sau nu in ceea ce priveste constructia completa sau alte lucrari specifice cladirilor (demolare, reabilitare, optimizare), orice client solicitant trebuie sa fie foarte clar in ceea ce priveste necesitatile spatiului si cerintele pentru care contacteaza un arhitect.

Pentru echipa de lucru este mult mai eficient sa poata stabili, prin prisma informatiilor primite de la client, tema proiectului. Un pas esential este si identificarea actelor existente – actele de proprietate ale imobilelor. De regula, clientul si arhitectul sau echipa de arhitecti vor stabili tipologia spatiilor de care este nevoie, suprafata incaperilor, caracteristicile normelor de constructie impuse.

In conformitate cu legislatia in vigoara, specificul constructiei pentru care este contactat arhitectul si cerintele de utilizare a spatiului, arhitectul va efectua schitele preliminare ale constructiei, urmand ca forma optima, finala, sa fie determinata pe parcurs, in functie de deciziile luate cu restul echipelor de proiectate si executie lucrari constructii. Totodata, arhitectul va colabora indeaproape cu toti inginerii constructori si echipele de muncitori pentru toata durata realizarii lucrarilor de constructie.